Indretning lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse – 11 idéer til indretning

Indretning af lille soveværelse – 11 idéer til indretning

Er du opsat på at få det mest mulige ud dit lille soveværelse? Overvej disse idéer til at skabe et praktisk og indbydende soveværelse.

Vores soveværelse ideer kan gøre et lille trangt rum til et lækkert tilløbsstykke med praktiske opbevaringsløsninger og misundelsesværdige indretningsordninger. Selv det mest ydmyge værelse har evnen til at blive  et komfortabelt lille soveværelse, og smart brug af møbler kan også gøre det til et multifunktionelt rum, der indeholder praktiske kontor- og opbevaringsområder.

Omhyggelig planlægning og inspiration til indretning af lille soveværelse er alt hvad der er nødvendigt, for at maksimere et lille soveværelses potentiale. Tag et kig på disse små soveværelses- og enkle soveværelse ideer før du begynder at dekorere

Byt din seng ud med sovesofa

Sovesofa Unfurl, Bedre Nætter.dk. Se den her.

Hvis gulvplads er vigtigt for dig, så prøv en sovesofa i stedet for en traditionel seng. Sørg for, at de omgivende møbler er lette, så det let kan flyttes for at rumme sovesofa. Hvis du har en tilstrækkelig lofthøjde, skal du kigge på skræddersyede indstillinger som f.eks. et soveområde på en hævet platform med en garderobe eller hylder nedenunder.

 Opbevar dine ting på hylder og reoler

Muuto reolkasser, LuxoLiving.dk. Se dem her.

Som med enhvert lille rum er nøglen til et vellykket kompakt soveværelse, at skabe tilstrækkelig opbevaring i et funktionelt layout. Ofte i et lille gæsteværelse vil et par store, rummelige møbler skabe et mindre rodet look end adskillige små opbevaringskasser.

Hvis du ønsker mere gulvplads, så prøv at indarbejde svævende hylder, eller (hvis dit budget tillader det) skræddersyet hylder over sengen for et strømlinet look, der ikke vil kompromittere dit rum. Men der findes et hav af flotte hylder og reoler, så du får ikke svært ved finde der passer til dit soveværelse.

Vælg et tema til dit lille soveværelse


Lækkert lyst sengetøj fra Södahl.dk

Skab et lille soveværelse der synes større, ved at vælge et overvejende hvidt udseende og krydr det med et bestemt dekorativt motiv som blomster og blade. Kombiner neutrale gulve med skarpe hvide vægge, delikate blomster og minimal tilbehør til et smukt op forfriskende soveværelse. Denne metode er i mesterklassen ved brug af komplementære farver for at skabe et soveværelse der virkelig spiller. Hold møbler lyse og lette, snarere end mørke og solide.

Lad ét enkelt motiv være gennemgående

Se de dekorative puder fra 
Södahl

Hold lidt igen med dekorative elementer ved at vælge et enkelt motiv – som f.eks.firkanteret i to eller tre former såsom i billeder på væggen, pyntegenstande og møbler. Begræns farverne og så bliver det nemt at forfine dit soveværelse når du har lyst til at se på noget nyt.

Skab symmetri i dit soveværelse

Se det store udvalg af flotte lamper her

Et simpelt, perfekt balanceret designtema kan virkelig gøre underværker i et lille soveværelse. Klæd sengene i rent hvidt sengelinned og pastelfarvede uldtæpper med et neutralt/mønstret spil på puder som afslutning. Montér væglamper og spar plads ved ikke at have sengeborde på hver side.

Dekorer kun den ene væg

Se de flotte vægdekorationer hos heymay

Vær modig med et slående tapet og iøjnefaldende kunstværk og lad en enkelt væg få hovedfokus i dit lille soveværelse. Vælg en begrænset farvepalet med skarpt hvidt sengelinned og møbler lavet af genbrugstræ. Hold dig mest til hvidt sengetøj og introducer et stænk af farve for at give oplevelsen et nøk opad.

Mal dit lille soveværelse hvidt

Se alle de flotte puder og sengetæpper hos Livingshop.dk

Hvis du maler dine vægge og lofter hvide, åbner du virkelig et lille rum op og giver dig selv en god måde at bruge farve og mønstre på på en kontrolleret måde andre steder i rummet. Så giv bare los med de farverige puder, dekorationer og sengetøj, som vil stå i smuk kontrast til dine hvide vægge.

Gentag et mønster i soveværelset

Se den flotte puf fra OYOY hos LuxoLiving.dk

Vær ikke bange for at bruge mønster i et lille soveværelse. Vælg et design, såsom prikker, og mal det på vægge og find bløde møbler med mønster. Hvor gulvplads er vigtigt for dig, skal du vælge dine møbler med opbevaringspotentiale i tankerne – som hylder og reoler etc.

Indret soveværelset med et cremefarvet tema

Skab en afslappende stemning i dit soveværelse med cremefarvede vægge, et lyst polstret hovedgærde og et luksuriøst offwhite satinklæde. Hold dig til neutrale farver, så tingene ikke konkurrerer med hinanden for opmærksomhed, og rummet ser mindre ud. Men vær ikke bange at tilføje varmere toner for at forhindre, at stilen bliver kold og klinisk.

Minimalistisk

By Lassen spejl, Livingshop.dk

Symmetri er din ven, når du vil holde dig til det væsentlige i et lille rum. Dobbelt op på sengeskabe og belysning. Brug af duplikeret farver skaber visuel balance og tilføjer definition og energi til værelset. Vælg en lys farvepalet som en fejlfri pladsforstærker. Her tilføjer bløde neutrale farver lige den rigtige mængde varme, mens de minimale vægdekorationer trækker øjet op til sengen og holder det der.

Lad din personlighed afspejle sig i dit soveværelse

Hvis du elsker print eller tekstur, skal du ikke vige dig væk fra dit yndlingsmønster i et lille soveværelse. Uanset om det er på vægge eller bløde møbler. Hvad med at tapetsere en væg med blomstermønster? Eller tekst som afspejler den du er?

Når du skal male dit soveværelse

Et lille soveværelse virker bedst, når man indkorporerer med smarte design. Der er mange indretningsdesign ideer til dit lille soveværelse, der ikke kræver et stramt budget.

Vælg først et overordnet farveskema, der passer til den atmosfære eller det design, du vil opnå. Husk, farven på dit værelse afspejler din personlighed og påvirker dine humør.

Farven på et værelse påvirker også opfattelsen af ​​form og størrelse. Nogle vælger en lys farve for at få et lille soveværelse til at blive større eller en mørk farve, hvis de vil krympe rummet. Men eksperter mener, at disse regler er blevet overbrugt og misforstået. Mens et lag hvidlak kan gøre et lille rum større, kan mørk maling også producere dette resultat omend på en anden måde. Den overordnede effekt afhænger af tilbehør, som enten passer til dine vægge eller i kontrast til dit farveskema.

Vælg et moderne soveværelse, en vintage vibe eller et værelse med lurvet chic interiør. Vælg nuancer af grøn og hvid for at skabe et beroligende tilbagetog. En kombination af chokoladebrune og hvide gør et værelse hyggeligt og indbydende. Solskin gul og hvid gør et lille soveværelse synes større. Der er en bred vifte af farver til rådighed, der kan gøre din lille plads til at se alt fra bucolic til sofistikeret. Der er altid mulighed for at male en væg for at tjene som en accentvæg.

Skriv et svar