Kay Bojesen tilbud – Stil til hjemmet

Kay Bojesen tilbud – Stil til hjemmet

Her på BBI er vi især glade for Kay Bojesen. Sjældent finder du en mere folkelig og alment kendt designer, som ikke bare har prydet mange hjem, men som også i dag kan være en populær gave til konfirmanten, brudeparret og som gave til den helt lille. Især som konfirmationsgave er Kay Bojesens design rigtig gode. Mange ønsker nemlig at give en gave, som kan følge den unge igennem hans eller hendes liv.

Kay Bojesen blev uddannet som sølvsmed i 1910 efter afslutningen af ​​hans lærlingeuddannelse hos Georg Jensen. I 1930’erne udforskede han sin passion for træ. Han har skabt verdensberømte og elskede karakterer, som appellerer til barnet i os alle. Hver karakter er håndlavet i Danmark af faglige håndværkere og møbelproducenter. Mange vil nok huske bl.a. garderen, fuglene og Kay Bojesen turtelduer. Bojesen troede på, at folk skulle ønske at tage deres genstande op, og at de skulle udstråle menneskeheden, varme og livlighed. En af hans mest berømte designs, Aben, var så populær i 1950’erne, at den blev udstillet på Victoria & Albert Museum i London. Hans trædyr og sangfugle produceres stadig af det danske firma Rosendahl. Kay Bojesens forudsætning i hans arbejde var en overbevisning om, at hans genstande skulle have liv, blod og et hjerte. Dette er især indlysende i hans elskede legetøjssoldater og trædyr, der har prydet børns soveværelser med smil og tager børns drømme til fjerntliggende lande. De bliver hos dig fra barndommen til voksenalderen, og vi kalder dem klassikere, fordi vi ikke ønsker at være uden dem, og fordi de blev lavet med kærlighed, fantasi og intelligens.

Vi har fundet et par knaldtilbud som vi ønsker at dele med dig. Uanset om det er til hjemmet, til gave eller andet, så er Kay Bojesen en sikker vinder. Se vores udvalg af de flotte produkter og tilbud.

Skriv et svar