Kontinentalseng

Kontinentalseng | Se de flotte kontinentalsenge her

Kontinentalseng | Se de flotte kontinentalsenge her

Leder du efter en billig kontinentalseng? Vi har samlet en lang række tilbud på kontinental senge, så du nemt kan finde en god seng.

Lige nu er der mange penge at spare på en ny kontinentalseng. Men der er nogle ting du bør huske hvis du overvejer at købe en. Først og fremmest er kvaliteten afgørende for din søvn og liggekomfort. Det er madrassen som bærer og støtter din krop, så selvsagt er det vigtigt at madrassen er høj kvalitet. Hvis ikke kvaliteten er i orden, så er du næsten garanteret en afbrudt og dårlig søvn. Denne sengetype er virkelig blevet populær i Danmark grundet den gode liggekomfort. Derfor har vi samlet alle disse gode tilbud, så du kan gøre et godt køb på en billig seng og få en skøn nattesøvn.

Hvad er en kontinentalseng?

Det er egentlig ganske nemt at forklare – du skal blot tænke i lag. Nemlig det nederste lag som er en boxmadras som danner selve rammen. Dernæst en springmadras som sikrer dig liggekomforten og som tilpasser sig din krop. Oven på springmadrassen ligger man topmadrassen. Topmadrasser kommer i mange forskellige udgaver og hårdheder, så du kan skabe en seng, som passer lige præcis til dig.

Men forskellen er for det meste ikke i udseende – men som med så meget andet er det det indvendige, der betyder noget. Kontinentale senge fås i flere forskellige prisklasser, alt fra enkeltbrugsmodeller til mere eksklusive varianter med både zone layout og latex madras. Uanset dine behov og budgeter det helt sikkert, at du kan finde dig en ny seng, som du vil være tilfreds med i de kommende år. Men frem for alt – er alle sengene nøje udvalgt og opretholder en meget høj kvalitet i forhold til deres prisbillede. 

Hvorfor investere i en kontinentalseng?

Som du sikkert allerede ved, bruger vi en stor del af vores liv i soveværelset. Derfor mener vi også, at hjemmets vigtigste rum fortjener lidt ekstra kærlighed. I et hyggeligt, indbydende og indbydende miljø er vi overbeviste om, at du også sover lidt bedre. 

Vores tips til at købe kontinental seng.

Se sengen som en investering for dig selv og fremtiden. Det er let at blive tiltrukket af den laveste pris – men i det lange løb kan du sove lidt bedre og lidt længere i samme seng, hvis du går op i kvalitet og komfort. Det er sjældent at skifte seng så ofte som at skifte en sofa, så det er vigtigt at finde en seng, der er tilpasset din krop og dine behov. Ofte er vi lidt uforberedte når vi skifter seng, i betragtning af den tid, vi rent faktisk bruger i sengen. De fleste kontinentalseng tilbud der her vises har 10 års garanti – og på 10 år bruger du ca. 29.000 timer i sengen, så det kan være umagen værd at få lidt bedre søvn i alle disse timer. En fælles fejl mange gør er, at de køber en lille seng. Hvis familie- og boligsituationen ændres – og det kender alle, der har småbørn – kan det være værdifuldt med en lidt bredere seng, så der er plads til alle. Hvis du har plads i dit soveværelse anbefaler vi en kontinentalseng 160×200 cm eller Kontinental seng 180×200 til dem der har plads.

Billigboligindretning.dk er tilbudsside og indretningsblog –  vi er som blog afhængige af reklameindtægter og kommisioner. Det betyder, at vi får en mindre kommission af de salg der genereres via Billigboligindretning.dk. Det er ikke noget vi bliver rige af, men det bidrager dog til at vi kan holde siden ved lige og hele tiden forbedre den. De links du ser på denne side er annoncelinks. 

Skriv et svar