lille badeværelse indretning

Lille badeværelse ? | 3 tips til badeværelset

Lille badeværelse ? | 3 tips til badeværelset

3 tips til dig som har et lille badeværelse 

Hvis du har et lille badeværelse, skal du ikke bekymre dig. Vi har masser af tips og ideer til dit badeværelse. Ligegyldigt hvor kompakt dit badeværelse er, så har et smukt design der passer til dine behov.

På udkig efter ideer til små badeværelser? Et lille badeværelse kan være stilfuldt, praktisk og med den rigtige knowhow kan det også være pladsbesparende. Lav et lille badeværelses udseende uendeligt større med neutrale farver som løber langs gulvet, op ad væggene og endda fortsætte i badet og til toilettet. Dette vil skabe en følelse af mere plads, snarere end at opdele badeværelset i adskilte områder, hvilket kan få rummet til at føles mindre. Overvej at tilføje et loftvindue hvis det er muligt for at åbne dit badeværelse og skabe et let og luftigt rum. Hvide møbler hjælper lyset med at oplyse  rummet, hvilket betyder at du kan kaste lidt personlighed ind med et interessant tilbehør. Belysning er nøglen. Inkluder lamper ved siden af ​​spejle  eller bag ved brusen for at skabe drama og humør. Sørg for, at alle lysarmaturer tåler brug i vådrum. Der er ingen grund til at holde et lille badeværelse almindeligt og minimalistisk. Hvis du elsker vintagestilen, så bare gå til den. Smart opbevaring af alle dine ting vil også sørge for, at et lille badeværelse ikke føles rodet og skabe en følelse af plads og raffinement.

1. Brug tapet i badeværelset

Tapet til lille badeværelse
Brug tapet til badeværelset

En af de bedste måder at forkæle et lille badeværelse på, er at skabe interesse, og et flot tapet er ideelt til dette. Hvis du har et bad eller et brusebad i rummet, skal du sørge for at købe tapet som er lavet specielt til badeværelser og som kan klare de fugtige og varme forhold.

2. Køb fritstående og multifunktionelle møbler

Et begrænset areal skal ikke påvirke din kreative flair. Hvis dit badeværelse ligger til den lille side, så overvej at bruge fritstående møbler, som du kan flytte rundt med et øjebliks varsel. Hvis du går efter fritliggende reoler og siddepladser, kan du flytte rundt når du vil, og i modsætning til store badeværelsesmøbler kan du tage fritstående møbler med dig når det er tid til at flytte ud. 


møbler til badeværelse

3. Snyd øjnene med fliser

Hvor meget plads du har, og hvad øjet opfatter, er ikke nødvendigvis det samme. Leg med grænserne for opfattelsen ved at sætte fliser på siden af ​​dit bad og væggen med det samme design – det gør det svært at skelne hvorfra det begynder og det andet slutter. Derved gør det at rummet føles større. Marmor er særligt effektiv her, da det ser næsten ud som et stort ark, og de enkelte fliser ikke fremstår som enkelte men som et samlet hele.

badeværelse marmor fliser

Skriv et svar