Sækkestol

Gode tilbud på sækkestole

Gode tilbud på sækkestole

En sækkestol bringer et cool og afslappet look ind i dit soveværelse, stue eller gæsteværelse. Sækkestolene er af høj kvalitet hvilket gør dem slidstærke og ekstra holdbare. De kommer i alverdens farver og mønstre hvilket gør, at du kan vælge lige præcis den som passer ind i din indretning. Fyldet i sækkestolene er polystyrenkugler og sikrer høj komfort og afslapning når du sidder i den. Sækkestolen er vandafvisende og pletter er nemme at fjerne med varm sæbevand, hvilket forlænger sækkestolens levetid markant. Vi har samlet lidt tips til dig herunder, så du nemt kan finde den rette sækkestol til dit hjem.

Tips til hvordan du vælger den rigtige sækkestol

– Hyggeligt, komfortabelt og alligevel let og sofistikeret stol til at sætte i stuen.

Fordele

Fordelene ved sækkestole er den imponerende alsidighed, de attraktive farver og størrelser der er så store, at de passer til hele din familie. Møblerne kan bruges til at forsyne næsten ethvert værelse i dit hjem, fra stuen eller den til et barns legerum. De er utroligt komfortable og bløde, hvilket giver et godt sted at slappe af. Alsidig, langsomt, “barnesikker”, bærbar, praktisk og sjov er nøgleord, der bruges til at beskrive sækkestole, og hvorfor de forbliver populære i så mange husstande – især hjem med børn. De hjælper dig med at slappe af og er specielt gode til at lette smerter i ryggen eller nakke. Tænk på det som din egen personlige massør.

Materialer

Planlæg et bestemt sted i din stue at placere sækkestole, der kan bruges til forskellige aktiviteter som at se tv, slappe af med dine venner, tage en lur og lignende. Stolenes kvalitet, kompression og fasthed afhænger af den slags materiale, den er fyldt med. Det er typisk lavet af stof og andre bløde materialer. Materialer som perlebønner, polystyrenkugler, flamingokugler eller PVC-kugler anvendes til fyld. Hvis du planlægger en miljøvenlig stue, kan du vælge den 100% genbrugte polystyrensækkestol. Dette er det bedste materiale til at give en behagelig siddeplads og modstå vægten og komprimeringen uden at krympe.

Form

Det handler ikke kun om størrelse. Den rigtige form er vigtig i valg af sækkestol. Nogle standardformer er: – For virkelig at hvile ryggen og strække dine ben ud foran, skal du tjekke den pære eller tårnformede sækkestol. Denne form giver god rygstøtte og er specielt hjælpsom til den som har har lidt højde og til at læne sig tilbage med en bog. – Den sækkeformede sækkestol er en dyb skumform, der er designet til at omslutte din krop, ideel til en lur og hygge med tv-serier. – Den flade pandekageformede sækkestol er et praktisk multifunktionelt møbelstykke at have, det kan fordobles som et skrivebord eller bord, når det er nødvendigt. Plus det kan nemt rumme to personer. Man kan ligeledes nemt ligge på det også. – En fladere variant af pandekagesækkestolen er den cylindriske sækkestol. Dette er en meget lounge-agtig stil, der ligner formen på en sofa.  har de mest interessante former, fra sole, blomster og dyr (fugle, delfiner) til ansigter af populære animerede figurer. – Den pudeformede sækkestole voksen er dybest set en kæmpe pude. Nogle kan flades helt for at fungere som madrasser. Denne stil er også stor nok til at rumme to personer. – Stolformet sækkestole er en smart stil, hvor du kan sidde på den blødeste, behageligste stol der findes. Med komplet rygstøtte, en blød mindre sofa, en perfekt spillestol. Stoledesigns er perfekt til en lille lejlighed eller som børnemøbler.

Størrelse

Sække stole fås i størrelser fra små til ekstra store. En sækkestol junior er lige den rigtige størrelse for at opmuntre til at sidde og læse eller holde dem behagelige, mens de ser en DVD. Store stole er ideelle til voksne og er fremstillet af mere robuste materialer til at modstå den ekstra vægt. Kæmpe sækkestole kan rumme to eller flere voksne, og de kan bruges til fester eller om natten til at se fjernsyn eller lytte til musik.

Print og farver

Stolene kommer i alle former for tryk og farver. Der er stole med leopard- og zebraprints, udsmykkede malerier, flade farver, skinnende farver, striber og teksturer, og stort set alt andet du kan forestille dig. Det er også muligt at have et specialfremstillet dækken, som kan komme over din eksisterende sækkestol for at give den et nyt og unikt udseende.

Gæster og fester

Hvis du underholder gæster tit, skal du have ekstra plads men sandsynligvis ikke hele tiden. I sådanne tilfælde er en klassisk tåreformet stol  det bedste valg. Folk kan trække det til et sted, de ønsker, justere den efter deres smag, afhængigt af om de vil bruge det som en stol eller som en hvilestol og når festen er overstået, kan du opbevare den i et ekstra rum eller flade den ud og gem den under din seng.

Skriv et svar