tilbud

Tilbud på Royal Copenhagen

Tilbud på Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er kendt for sit eksklusive porcelæn, ægte håndværk og håndmalede dekorationer. Her finder du klassiske håndværker som Musselmalet Helblonde og Blue Elements.

Forhandler med gode tilbud på Royal Copenhagen:

Luxo Livingse tilbuddene her

Royal Copenhagen tilbud

Royal Copenhagen porcelæn og keramik er lavet i Danmark siden 1775. Juleplatteserien startede i 1908. De kendte Royal Copenhagen figurer med lyseblå og grå glasur har været rigtig populære og er det stadig. Mange andre gamle og nye stile i porcelæn bliver stadig produceret i dag. Berømte bordsserier omfatter bl.a. Blå Mega Riflet, Blå Elements, Blå Blomster og Julian Marie. I 2001 blev de en del af Royal Scandinavia Group, der ejes af det danske selskab Axcel. De solgte solgte de videre til det finske selskab Fiskars i december 2012. 

Når du køber porcelæn fra Royal Copenhagen køber du også fantastisk håndværk og en del af Danmarks historie. Inden en royal copenhagen kopper, en royal copenhagen tallerken eller en royal copenhagen vase når dig, har den passeret gennem 30 par hænder der har støbt, malet, brændt, glaseret og pakket det i hånden – en lang proces, der er udviklet over 240 år. Firmaet blev grundlagt af dronning Juliane Marie of Denmark i 1775, derefter under navnet The Royal Porcelain Factory. Dronningen havde stor passion for porcelæn og allerede i 1700 tallet var produkterne præget af kvalitet og håndværk – to ord, der stadig eksisterer i dag. Malingen er avanceret, og at male det kongelige porcelæn kræver fire års uddannelse. For et usikkert øje ser produkterne ens ud, men alle porcelænsmalere har deres egen identitet og genkender deres egne produkter straks. Hver maler sætter også sin underskrift i bunden af ​​hvert produkt sammen med det kendte 3-bølge mærke. De symboliserer Danmarks tre vandveje og er også et tegn på ægthed, håndværk og dansk porcelænskunst. 

Det første mønster der blev produceret af Royal Copenhagen i 1775, hedder Blue riflet som stadig produceres og håndmales i dag. Den har et blomstermønster svarende til kinesiske porcelænsæt, men det blev til sidst et mønster synonymt med dansk porcelæn. Et andet mønster kendt som Royal Copenhagen mågestel blev produceret for dronningen. I 1779 skabtes Blå Blomster, der viste en mere karakteristisk europæisk stil med naturalistiske blomster. Det var ikke længe, ​​før porcelæn blev et statussymbol blandt de kongelige familier og andre aristokrater, der ville bestille kaffe og te service, samt enorme detaljerede vaser til priser der ville være hvad der svarer til millioner i dag. Kongerne gav dem som gaver for at forbedre deres lands omdømme og brugte dem til servering når de underholdte prestigefyldte udenlandske besøgende. Royal Copenhagen og andre porcelænskeramikere ville dekorere disse varer med en rig flerfarvet overglasur og håndstøbte udsmykninger. Den mest berømte og ambitiøse af disse kommissioner var Flora Danica. Det menes, at den danske konge, Christian VII bestilte det i 1790 som en gave til Katarina den Store af Rusland, da hun anmodede om et service smukt og sart nok til at være værdig til en plads i hendes værdsatte porcelændkollektion. Men Kejserinden døde i 1796 året før bestillingen var fuldent og i stedet fandt det vej til det danske kongehus og tilhører HKH Dronning Margrethe II. Stellet er baseret på “Flora Danica”, baseret på  den store taksonomi af danske blomster og er udråbt som en af ​​de store værker fra oplysningstiden. I alt havde den første Flora Danica stel 1.802 stykker, som blev leveret til den kongelige familie i 1802. I dag findes stadig 1.530 stykker af dette originale service og HKH Dronning Margrethe II  bruger stadig et par ved særlige lejligheder. Produktion af Flora Danica blev genoplivet i 1863 som en gave til ære for ægteskabet mellem Prinsesse Alexandra af Danmark på Edvard VII, den kommende konge af England, og dette porcelænsmønster er blevet fremstillet lige siden. En af de mest unikke emner er den 28 centimeter “kuppel”, som kræver 16 forskellige processer i løbet af en måned at fremstille. Vi har samlet en masse tilbud royal copenhagen som du kan nyde godt af. Alle tilbudene på billig Royal Copenhagen produkter er udvalgt på baggrund af en nøje gennemgang af de bedste tilbud lige nu og her. 

Skriv et svar