vissevasse

ViSSEVASSE plakater – drømmende og afstressende motiver til dit hjem

ViSSEVASSE plakater – drømmende og afstressende motiver til dit hjem

Har du nogensinde haft en plakat hængende på din væg, som kunne mere end bare være en dekoration? Kan du svare ja, så har du oplevet den glæde der er ved, at kunne lade øjnene glide forbi væggen, og engang i mellem få et kort øjebliks nydelse ved bare at observere det du ser på.

Det behøver ikke være et mesterstykke af Van Gogh eller Picasso, bygningsarbejdere som nyder deres frokost på 69. etage langt over New Yorks summende gader, men blot et stykke kunst som vækker tanker – store som små. Beskendent eller overvældende. Det der er tanken er jo nemlig bare en lille opmuntren – en opmuntren til at vække en følelse, eller bare at give dig et lille smil på munden på din vej ud af døren. 

I dette indlæg skriver jeg på egne vegne, men vi på BBI deler alle samme holdning: ViSSEVASSE plakater er vi vilde med! De kan lige præcis dét som vi her på siden er så vilde med; de kan nemlig give os det lille smil, den lille tanke om en Tivolitur som stadig giver varme ved tanken, og selvfølgelig besøget ved den smukke strand med familien. 

ViSSEVASSE beskriver selv deres produktioner som værende visuelle historier – uden nogen egentlig begyndelse eller slutning. Beskueren har mulighed for at tolke og knytte minder, egne slutninger eller følelser til motiverne. Der er altså lagt op til fri tankeleg – ingen fortolkning er rigtig eller forkert – ingen fortolkning behøves. Og det er lige præcis dét som er så appellerende ved ViSSEVASSE plakaterne – de kræver nemlig ingen endegyldig slutning eller begyndelse. 

Mange af deres plakater får mig til at tænke på 1920´ernes reklameplakater fra Côte d’Azur eller Nice, som leder tankerne hen på mere enkle tider – ganske enkelt ved brugen af blide strøg og varme farver. Selv har jeg et par plakater i denne stil – og de giver mig den ro og små drømmende øjeblikke som jeg glemmer at give mig selv i en travl hverdag. Den samme effekt har plakaterne fra ViSSEVASSE… jeg ledes hen til lidt Art Nouveau ved typografien, 30´ernes Danmark, nutidens ikoniske konstruktioner og dovne sommerdage…alt dette ved bare at lade øjnene hvile et kort øjeblik på motiverne. 

ViSSEVASSE plakater er en idéel gave og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren. Mine familiemedlemmer og venner har da ihvertfald alle sammen en hængende, da det er min foretrukne gave at give mine kære. 

Jeg vil vise dig lidt af de flotte motiver fra ViSSEVASSE. Jeg håber du finder dem lige så flotte og indbydende som jeg gør. 

ViSSEVASSE klinten, Luxoliving.dk
ViSSEVASSE Bondehuset, Superlove.dk
ViSSEVASSE Aarhus, Loukrudt.dk
ViSSEVASSE, Loukrudt.dk

Skriv et svar