Wallstickes

Wallstickers til børneværelset

Wallstickers til børneværelset

Wallstickers er et fantastisk redskab til at dekorere et børneværelse. De kommer i mange forskellige afskygninger, og der er både de nuttede til babyværelset samt de sjove med Paw Patrol, Disneyfigurer og meget andet til de større børns værelser. Vi har været på jagt efter flotte og seje wallstickers til børneværelset.

Wallstickers er ideelle som vægdekoration når bæørneværelset skal piftes lidt op. Wallstickers baby vil være et sikkert hit. Baby kan betragte de flotte farver, søde figurer og former. Herunder finder du lidt tips til at udvælge de helt rigtige wallstickers.

For mange mødre (og fædre!) der er det at planlægge udsmykningen af børneværelset til den lille ny en virkelig dejlig del af graviditeten. Det giver dig chancen for at forkæle din lille baby, før de er ankommet, plus det er én mindre ting at tænke på, når de er født (når vi står over for det, bliver der pludselig meget travlt!). På en eller anden måde er det virkelig vigtigt at få alt til at føles helt rigtigt, og at dekorere et barns rum giver os chancen for at have så meget sjov med indretningen, at være så fantasifulde som vi kan og komme med dejlige anordninger til at fange vores barns fantasi som de vokser. For at hjælpe dig med at tænke på din børneværelsesindretning, får du her 5 tip om, hvordan du kan bruge vægklistermærker til at dekorere børneværelset.

Find et fokuspunkt

Et godt lavet klistermærke skal ligne et malet vægmaleri på væggen, med den eneste forskel at du ved, at det tog kun få minutter at klistre på, og det er hurtigt aftageligt, når tiden kommer til en forandring! Nogle af de designs, vi er mest begejstret for, er de store, transformerende vægklistermærker, der kan tage et blankt lærred og skabe et godt fokuspunkt til dit børneværelse. Disse designs engagerer den lille, og er en strålende baggrund for vidunderlige gammeldags, fantasifulde spil … tænk på picnics med legemad på et tæppe, der står ‘under’ et træ eller et rumskib med farvestralålende planeter og galakser. Alt kan lade sig gøre.

Gør dine klistermærker på væggen en del af barnets sengetidsrutine

Vi elsker at høre historier fra vores besøgende, når de fortæller os, at deres vægklistermærker er en vigtig del af deres barns sengetidspraksis. Fordi de er så visuelle, er vægklistermærker perfekte til dette, hvad enten det siger natnat til alle dyrene, der udgør sengetidshistorier sammen, eller som involverer alle de kendte figurer. Når din lille bliver lidt ældre, er alfabet klistermærker også en perfekt og sjov måde at øve alfabetet på. 

Kender du ikke kønnet på den lille, så vælg kønsneutrale wallstickers

Der findes faktisk kun et begrænset antal undersøgelser som har forsket i den procent af forældrer, der ønsker at finde ud af deres babys køn. Den største undersøgelse blev udført af Harvard Medical School i 2001, som fandt, at overordnet set, vælger 58% af kvinder og mænd at finde ud af kønnet. Så er der stadig 42% af mennesker når de skal udsmykke børneværelset ikke kender kønnet på barnet! På trods af dette vælger mange at udsmykke med wallsticker til drengeværelse og wallstickers til pigeværelse. Skal baby dele værelse med en en storebror eller en storesøster, så er det jo ganske smart at dekorere med kønsneutrale wallstickers. 

Tilføj et personligt element

Hvis du ønsker at vente på at komme i gang med dekoreringen af børneværelset indtil din lille er kommet, og du kender kønnet, vil vægklister kun tage minutter at sætte op. Så hvis du helst vil vente til baby er kommet, så kan du jo nemt og bekvemt sætte wallstickers op, som du synes er perfekte til din lille ny. prøv for eksempel navne wallstickers eller sommerfugle wallstickers. Og bedst af alt – wallstickers afgiver ikke lugt som f.eks. maling. Så du kan roligt lade baby sove i værelset.

Glem ikke storebror eller storesøster

Tilføjelsen af ​​dit nyeste familiemedlem kan være en utrolig spændende tid. Det kan dog også være en udfordring at sikre, at alle ældre søskende ikke føler sig forladte, da du skal fokusere din opmærksomhed på den nye ankomne. Hvis de lige er flyttet ind i deres ‘storebror’ eller ‘storesøster’ børneværelse, så kan det være en god tid at tilføje noget sjovt og personligt, der bare er for dem, uden noget tidskrævende involveret som at male igen! Det er på dette tidspunkt, at de nok har udviklet nogle ret stærke meninger om, hvad de kan og ikke kan lide. At lade dem vælge deres tema kan derfor være en god måde at få dem til at føle sig i kontrol og voksen, efter at du har brugt tid på at genindrette børneværelset. Du kan nemt handle efter tema – så hvorfor ikke browse med din lille og se, hvor deres fantasi tager dig! prøv for eksempel en wallsticker højdemåler. Vi har en samlet en masse af de bedste tilbud lige herunder.

Skriv et svar